Leer stikken met een tweelingnaald

Leer stikken met een tweelingnaald

1 minute read

Dit is een van mijn favoriete gesprekken: Iemand: 'Goh, wat een toffe outfit!' Ik: 'Dankje! Zelf gemaakt!' Iemand: 'Echt? Dat had ik niet gedacht, het ziet er super professioneel uit!'

Ik denk dan altijd wel bij mezelf, 'ja ja, dan kijk je toch echt niet goed', maar de gemiddelde persoon ziet niet dat naden een beetje scheef lopen, of dat de ene mouw toch echt een tikkie wijder is dan de andere.

Wat ze wel zien, is bijvoorbeeld stiksel dat hetzelfde is zoals in de winkel. Een voorbeeld daarvan is stiksel met de tweelingnaald. Heel veel t-shirts en truien uit de winkel hebben dat, dus het ziet er instant professioneel uit.

Ben je bang dat het te moeilijk is? Geen nood! In deze video-tutorial leer ik je hoe je met de tweelingnaald naait, en waar je op moet letten voor een mooi en gelijkmatig stiksel. Oefen vooral, en laat je niet ontmoedigen! Ik heb er zelf ook even over gedaan voordat ik het onder de knie had.

Via deze link shop je de tweelingnaald die ik gebruik.

Heel veel succes!